Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

SCHELVIS
gepekeld & gerookt | little Gem | gele curry | Venere rijst | radijs
OF
KALF
tartaar | kwartel-eitje | Chioggia biet | augurk | bundelzwam

TUSSENGERECHT*

AARDAPPEL/TRUFFEL
soep | krokante aardappel | truffel | spitskool

HOOFDGERECHT

ROODBAARS
zacht gegaard | mosselen | gegrilde prei | aardappel gratin | schuim gepote knoflook
OF
WILDE EEND
filet & gekonfijte bout  | geroosterde zoete aardappel | andijvie | cantharellen | eigen jus

Nagerecht

Dessert van de dag
OF
Boerenkazen
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote

3 gangen € 37,00

4 gangen (* met tussengerecht) € 45,00

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 5,50 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,00 per half glas