Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

RODE MUL
filet | rettich salade | paprika | piment | octopus | tomaat
OF
LIVAR
porchetta & bloedworst | BIO eendenlever | witte bonensalade | piadina | little gem

TUSSENGERECHT*

ZUURKOOL
soep | gerookte zalm | mosterdkoekje

HOOFDGERECHT

KABELJAUW
zacht gegaard | kokkels | crème & kruim van bloemkool | aardappelkrokant | jus van paddenstoelen
OF
HAAS
filet & hazenpeper | fregola | oerwortel | pompoen | crispy boerenkool | cantharellen | eigen jus

Nagerecht

Dessert van de dag
OF
Boerenkazen
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote

3 gangen € 37,00

4 gangen (* met tussengerecht) € 45,00

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 5,50 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,00 per half glas