Restaurant Silvester's

Nieuws

ALS ALLES WEER VOORBIJ IS

Geplaatst op:

Beste gasten,

Helaas hebben wij vanaf 16 maart onze deuren verplicht moeten sluiten van de overheid in verband met voorkoming van het verspreiden van het Corona virus. Dit is natuurlijk een heel wijs besluit, want we willen hier met z’n allen zo gezond mogelijk uitkomen.
Tot die tijd komen dus alle reserveringen te vervallen. Wij zijn per direct wel een afhaal/bezorgservice gestart om jullie toch nog op een andere manier van dienst te zijn.
Dit bleek heel goed aan te slaan, beter dan verwacht.
Wij, Silvester en Monique, willen dit alleen doen zonder onze medewerkers, voor de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.
Ook zijn de eisen van de overheid aangescherpt en daarom hebben wij dan ook besloten om m.i.v. maandag 23 maart de service aan te passen naar alleen bezorgen om zo de kans op nog meer besmettingen te voorkomen voor uw en ons bestwil én het tevens voor ons logistiek eenvoudiger en efficiënter te maken, zodat we toch goede service kunnen verlenen.
We vragen u dan ook bij aflevering voldoende afstand te houden;
We zetten de bestelling voor de deur neer, bellen aan, nemen dan een afstand van 2 meter zodat we ons aan de door de overheid vastgestelde regels kunnen houden.

Wij hopen dat deze toestanden snel voorbij zijn en we jullie weer gewoon lekker kunnen verwennen met een totaalbeleving in ons restaurant, maar tot die tijd hoeven jullie de smaken van Silvester’s nog niet helemaal te missen.

We zien jullie bestelling graag tegemoet! Hou er rekening meer dat vrijdag en zaterdag de drukste dagen zijn en het dan kan zijn dat er geen mogelijkheid meer is om te bestellen. ……..

Hopelijk snel tot ziens!
Silvester & Monique