Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

FOREL
filet & salade | rode biet | Granny Smith | yoghurt | kruidenolie | soja
OF
PARELHOEN
BGE filet | crostini kippenlevertjescrème | linzensalade | Chorizo | gevogeltejus

TUSSENGERECHT*
GAMBA
Holandse garnalen | Basmatirijst | kokos | currysoepje

HOOFDGERECHT
SCHELVIS
gebakken | bloemkool | aardpeer | spitskool | paddestoelen jus
OF
KALF
wang & filet | pompoencrème | gepofte ui | anijschampignons | jus eekhoorntjesbrood

NAGERECHT
DESSERT V/D DAG
OF
BOERENKAZEN
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote ( supplement € 3,50)

3 gangen € 37,00
3 gangen ( voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) € 42,50
4 gangen (* met tussengerecht) € 47,50

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 6,00 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,50 per half glas