Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

HARDER
geschroeid | polpo | nori | soja | rode & groene tomaat | salty fingers
OF
EEND
licht gerookte filet | terrine van gekonfijte bout | uiencompote |
pistache kruim | kaneelkrokant

TUSSENGERECHT*
MINESTRONE
tomatenbouillon | “cotechino” van kalf | zwarte en Borlotti bonen |
krokant van Parmezaan

HOOFDGERECHT
TONGSCHAR
geroosterd | citroenrisotto | mossel | gremolata | schuim van schelpdieren
OF
FAZANT
filet & bout | duxelles van paddenstoelen | savooiekool | trompette de mort |
eigen jus

NAGERECHT
DESSERT V/D DAG
OF
BOERENKAZEN
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote ( supplement € 3,50)

3 gangen € 39,00
3 gangen ( voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) € 42,50
4 gangen (* met tussengerecht) € 47,50

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 6,00 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,50 per half glas