Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

SNOEKBAARS
sashimi | Teriyaki mayo | gelakte paling | wasabi mousse | bergamot | rettich | komkommer
OF
HEREFORDS RUND
tartaar | augurk | bieslook | 63°C kwarteleitje | uiencrème | kroepoek zwarte knoflook

TUSSENGERECHT*
KWARTEL
filet & boutje | linzen | bosui | flensje | consommé double

HOOFDGERECHT
ROODBAARS
gebakken | daslook | wulken | roodlof | sepia pasta | saus van sereh
OF
KALF
lende & wang & zwezerik | seizoensgroenten | truffel jus

NAGERECHT
DESSERT V/D DAG
OF
BOERENKAZEN
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote ( supplement € 3,50)

3 gangen € 39,00
3 gangen ( voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) € 42,50
4 gangen (* met tussengerecht) € 47,50

MENU IS PER TAFEL TE BESTELLEN

Alle gerechten van het Bib Gourmand menu zijn ook los A la Carte te bestellen:
Voorgerecht         €  19,50
Tussengerecht     €  17,50
Hoofdgerecht       €  28,50
Dessert                €  13,50

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 6,00 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,50 per half glas