VOORGERECHT
ZEEBAARS
zacht gegaard | octopus | rucola pesto | paprika
OF
HEREFORD RUND
ossenworst | Amsterdams zoetzuur | gel piccalilly | crème Vadouvan
TUSSENGERECHT*
DASHI
bouillon | tarbot | citroengras | rijstnoedels
HOOFDGERECHT
KABELJAUW
gebakken | knolselderij | spitskool | schuim van paddenstoelen
OF
PARELHOEN
filet | hammetje | krokant vel | pompoen | postelein | eigen jus
Nagerecht
Dessert van de dag
OF
Boerenkazen
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote
3 gangen € 37,00
3 gangen ( voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) € 42,50
4 gangen (* met tussengerecht) € 47,50
PER TAFEL TE BESTELLEN
Bijpassende wijnen
Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:
€ 6,00 per glas
Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:
€ 3,50 per half glas