Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

ZALM
gepekeld | komkommer | yoghurt | dille | marshmallow
OF
KALF & BIO EENDENLEVER
marbré | aubergine | schuim Vadouvan | kapperappel

TUSSENGERECHT*

SAFFRAAN
bouillon  | kabeljauw wang | bosui | koolrabi

HOOFDGERECHT

SNOEKBAARS
op het vel gebakken | knolselderij: geroosterd & crème | cantharellen | kruidenpuree | laurier jus
OF
BOERDERIJHOENDER
filet & bout | polenta | truffel | salie | groene asperge

Nagerecht

Dessert van de dag
OF
Boerenkazen
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote

3 gangen € 37,00

4 gangen (* met tussengerecht) € 45,00

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 6,00 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,50 per half glas