Restaurant Silvester's

Bib Gourmand menu

VOORGERECHT

DORADE
zacht gegaard | antiboise tomaat | inktvisjes | venkel | zoete paprika
OF
KALF
tartaar | artisjok | kapperappel | koolrabi | ansjoviscrème

TUSSENGERECHT*

RODE POON
rouleau | pesto | schelpdiertjes | courgette | bouillabaisse

HOOFDGERECHT

SCHOL
op de graat gebakken en geserveerd | wortel | paksoi | zeegroente | gebakken spiering | botersaus met citroenverbena |
OF
HEREFORD RUND
gebakken sukade | zwarte knoflook | raapsteel | eryngii | eigen jus met marjolein

Nagerecht

Dessert van de dag
OF
Boerenkazen
geaffineerd door Michel van Tricht | notenbrood | vruchten compote ( supplement € 3,50)

3 gangen € 37,00
3 gangen ( voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) € 42,50
4 gangen (* met tussengerecht) € 47,50

PER TAFEL TE BESTELLEN

Bijpassende wijnen

Wij kunnen bij de menu’s bij ieder gerecht een bijpassende wijn schenken:

€ 6,00 per glas

Voor degene die wel wil proeven, maar niet te veel wil drinken of nog moet rijden:

€ 3,50 per half glas