Restaurant Silvester's

Gastenboek

Hieronder kunt u lezen wat onze gasten vonden van hun bezoek aan ons restaurant.

Wilt u zelf ook een reactie achterlaten, graag! Er zijn mensen die het niet prettig vinden dat ze met hun volledige naam op het internet te vinden zijn. Denk hierbij na voordat u zelf uw naam invult.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Alle berichte bie geleaze oet de gezet v. pap&mam!
  Geliek höb ger, houp det ut euch brink waat geer verwach!!
  Zulle sjnel weer ‘s komme preuve….det ut sjmaak det weite veer intösje

 2. Hoi Monique en Silvester
  Van het bericht in de krant dat jullie gingen sluiten waren we geschrokken. Zeker omdat wij op Koninginnedag nog zo’n heerlijke avond bij jullie in het restaurant hebben gehad. Wij zijn dan ook blij dat jullie weer open zijn en komen snel weer genieten van jullie heerlijke gerechten/wijnen.

  groetjes
  Yvonne en Léon

 3. hoi Monique en Silvester,

  Heel veel succes met jullie nieuwe formule. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit zoals vanouds zal blijven. Heerlijk eten en heerlijke wijn. Tot binnenkort!

  Denise en Arno

 4. Hallo Monique en Silvester,
  Gelukkig, dat jullie niet de deuren sluiten, maar open blijven. Dat geeft ons de kans om zeer binnenkort weer eens bij jullie te komen eten. Ooit, zo’n 2 jaar geleden, voor de eerste keer bij jullie geweest en dat beviel uitstekend: de hartelijke ontvangst, het lekkere eten, de sfeer…..een goede reden om terug te komen, maar helaas kwam het er lang niet van. Dat gaan we dus binnenkort inhalen, jullie zien ons gauw!!
  Tot ziens!
  Andre en Lia Köpp

 5. Hoewel (te) lang niet geweest was ons bezoek weer een groot succes (althans voor ons ;-) ). Super keuken, pracht wijnen en een meer dan relaxte bediening. Niet alleen de als altijd gastvrije benadering van Monique, maar zeker ook Chapeau voor de gastheer/sommelier en de charmante jonge gastvrouw. Perfecte brigade, top avond!

  Hans en Tilly

 6. Voor dit fantastische restaurant komen wij en mijn ouders regelmatig vanuit Utrecht voor een avondje genieten. Wat een heerlijke gerechten en originaliteit. Vooral de manier waarop je de hele avond ontvangen wordt kan je avond maken of breken. Hier hebben ze het helemaal in de vingers.
  Tip: Ook met kerst kun je hier een sfeervolle avond beleven.

 7. Vanavond heerlijk genoten van een 3-gangen menu (restaurant week). Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Heerlijke gerechten smaak en precentatie TOP. Bediening eerlijk en op recht. We komen binnenkort graag terug voor de a la carte. Groeten Collega Restaurant Lucullus.

 8. Van Harte gefeliciteerd met het behalen van deze prijs. Ik hoop dat het meubilair hier een mooi steentje aan heeft bijgedragen.

  Groetjes
  Roger Kessels
  Hakvoort Professional Venlo

 9. Beetje laat maar alsnog weer bedankt en we hebben met trots mijn ouders mee genomen om ultiem te kunnen genieten.
  En dat hebben ze gedaan. Door hen is het mij ooit met de paplepel ingegoten, genieten van eten.

  Ik hoop dat jullie met de naderende restaurant week in het vooruitschiet weer vele nieuwe mensen zullen enthousiasmeren voor de smaaksensatie die wij iedere keer weer beleven…
  “mooi he, lijkt net een gedichtje”

  Overigens duiken we er ook even in en nemen deze kans waar om eens ergens anders te proeven. Maar vrees niet…we blijven komen.

  groetjes, Martijn.