Restaurant Silvester's

Gastenboek

Hieronder kunt u lezen wat onze gasten vonden van hun bezoek aan ons restaurant.

Wilt u zelf ook een reactie achterlaten, graag! Er zijn mensen die het niet prettig vinden dat ze met hun volledige naam op het internet te vinden zijn. Denk hierbij na voordat u zelf uw naam invult.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reactie annuleren

  1. Van harte gefeliciteerd met de mooie Gault Millau award. Na zoveel jaren hard buffelen hebben jullie dit MEER dan verdiend!!! Chapeau!

  2. Vorige week Herfstmenu gegeten (8 gangen). Heel mooie, met veel attentie en zorg gemaakte gerechtjes met mooie, bijpassende wijnen. Culinair prima gedaan en het restaurant was “complet”. Prima natuurlijk! Maar daardoor duurde het allemaal erg lang(40 man met 8 gerechten = meer dan 300 gerechtjes bereiden en borden opmaken). Naar ons idee een te complexe situatie waardoor aan enkele tafels (ook onze!) voelbare irritatie over traagheid.
    Vandaag lazen wij in krant over “Prijs-plezier”-award. Fantastisch nieuws voor jullie! Silvester kan fantastisch koken en wil dat ook. Dat zie je. Dat voel je. Dat proef je.
    Maar je ziet, voelt en proeft ook de moeilijke uitdaging voor Silvester en Monique: De “pelgrimage” naar het evenwicht tussen de “ingebakken” culinaire kwaliteit en de nagestreefde laagdrempeligheid. Die ook een verdiende boterham garandeert! Gault Milau steekt jullie een hart onder de riem. Wij voegen daar van harte veel succes en voorspoed aan toe. Elly en Ton

  3. Samen met een stel vrienden en mijn vrouw hebben we gisteren de 8X kleine herfstgerechten gegeten en dat was helemaal top. Allerlei mooie smaken en na afloop nog steeds een lekker gevoel. Was absoluut goed afgewogen qua hoeveelheden.
    De wijnen – pinot gricio en een chianti – waren ook zeer passend bij de gerechten.
    Misschien dat ik volgende week weer ga!!

  4. Voor de eerste keer sinds de heropening weer wezen eten. Erg goed eten, lekkere wijnen en leuke, spontane bediening. Prijs/kwaliteit zeer scherp, een aanrader!

  5. Geweldig dat jullie toch hebben besloten te blijven! Sinds de heropening reeds 2x geweest. Nog altijd top! We voelen nog altijd de liefde voor lekker eten en gastvrijheid! Nu kunnen we wel vaker komen. Heerlijk op het mooiste terras van Limburg!

  6. Vanaf de amuse tot het nagerecht genoten van de culinaire verrassingen. De liefde voor het koken en het vak is in de kleinste details terug te vinden > oog voor accent, verfijnde smaken, soms verrassende presentatie. Gastvrouw en bediening nemen de tijd voor je, ondanks vol restaurant. Ik ben fan!

  7. Hoi hoi,

    was jullie gastenboek nog eens aan het doorlezen.
    Super leuk dat die berichtjes van mijn vader er nog steeds op staan,en ik weet zeker dat als hij er nog geweest was hij vanavond bij jullie op de stoep zou staan.
    Hij zou zeker niks missen van de nieuwe opening!!!
    Ikzelf moet helaas werken vanavond,maar we zien ons gauw…
    groetjes en heel veel succes carry

  8. Alle berichte bie geleaze oet de gezet v. pap&mam!
    Geliek höb ger, houp det ut euch brink waat geer verwach!!
    Zulle sjnel weer ‘s komme preuve….det ut sjmaak det weite veer intösje

  9. Hoi Monique en Silvester
    Van het bericht in de krant dat jullie gingen sluiten waren we geschrokken. Zeker omdat wij op Koninginnedag nog zo’n heerlijke avond bij jullie in het restaurant hebben gehad. Wij zijn dan ook blij dat jullie weer open zijn en komen snel weer genieten van jullie heerlijke gerechten/wijnen.

    groetjes
    Yvonne en Léon

  10. hoi Monique en Silvester,

    Heel veel succes met jullie nieuwe formule. We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit zoals vanouds zal blijven. Heerlijk eten en heerlijke wijn. Tot binnenkort!

    Denise en Arno

  11. Hallo Monique en Silvester,
    Gelukkig, dat jullie niet de deuren sluiten, maar open blijven. Dat geeft ons de kans om zeer binnenkort weer eens bij jullie te komen eten. Ooit, zo’n 2 jaar geleden, voor de eerste keer bij jullie geweest en dat beviel uitstekend: de hartelijke ontvangst, het lekkere eten, de sfeer…..een goede reden om terug te komen, maar helaas kwam het er lang niet van. Dat gaan we dus binnenkort inhalen, jullie zien ons gauw!!
    Tot ziens!
    Andre en Lia Köpp

  12. Hoewel (te) lang niet geweest was ons bezoek weer een groot succes (althans voor ons ;-) ). Super keuken, pracht wijnen en een meer dan relaxte bediening. Niet alleen de als altijd gastvrije benadering van Monique, maar zeker ook Chapeau voor de gastheer/sommelier en de charmante jonge gastvrouw. Perfecte brigade, top avond!

    Hans en Tilly

  13. Voor dit fantastische restaurant komen wij en mijn ouders regelmatig vanuit Utrecht voor een avondje genieten. Wat een heerlijke gerechten en originaliteit. Vooral de manier waarop je de hele avond ontvangen wordt kan je avond maken of breken. Hier hebben ze het helemaal in de vingers.
    Tip: Ook met kerst kun je hier een sfeervolle avond beleven.

  14. Vanavond heerlijk genoten van een 3-gangen menu (restaurant week). Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Heerlijke gerechten smaak en precentatie TOP. Bediening eerlijk en op recht. We komen binnenkort graag terug voor de a la carte. Groeten Collega Restaurant Lucullus.

  15. Van Harte gefeliciteerd met het behalen van deze prijs. Ik hoop dat het meubilair hier een mooi steentje aan heeft bijgedragen.

    Groetjes
    Roger Kessels
    Hakvoort Professional Venlo

  16. Beetje laat maar alsnog weer bedankt en we hebben met trots mijn ouders mee genomen om ultiem te kunnen genieten.
    En dat hebben ze gedaan. Door hen is het mij ooit met de paplepel ingegoten, genieten van eten.

    Ik hoop dat jullie met de naderende restaurant week in het vooruitschiet weer vele nieuwe mensen zullen enthousiasmeren voor de smaaksensatie die wij iedere keer weer beleven…
    “mooi he, lijkt net een gedichtje”

    Overigens duiken we er ook even in en nemen deze kans waar om eens ergens anders te proeven. Maar vrees niet…we blijven komen.

    groetjes, Martijn.