Restaurant Silvester's

In de Pers

Michelin

Van 2012 t/m 2020 heeft Michelin ons beloond met een Bib Gourmand.
Dit staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een restaurant met een Bib Gourmand moet altijd een omschreven 3 gangen  menu hebben voor max. €39,00 en natuurlijk voldoen aan de kwaliteitseisen die Michelin stelt.
Na de 1e coronasluiting hebben wij besloten nog maar 1 menu te voeren en dat is het Tastingmenu geworden, maar dan in meer gangen dan voorheen. Dat betekende dat we de BIB Gourmand zouden gaan verliezen omdat we geen 3 gangen keuzemenu meer hadden. Dat was een bewuste keuze.
Ondanks dat we de BIB Gourmand nu niet meer hebben, schrijft Michelin nog altijd een mooie recensie over ons. Iets om trots op te zijn!

Michelin schrijft over Silvester’s:
“ Silvester en Monique zijn geboren voor het vak. In hun ongedwongen restaurant bent u getuige van haar gemeende gastvrijheid en zijn vakkennis. U smult er van klassieke gerechten waarin af en toe een vleugje Italië zit. De keuken is eerlijk en zet streekproducten als Livar varken in de picture. Geen onnodige liflafjes, maar echt lekker eten.”

Gault Millau

In 2011 mochten wij al de prijs/plezier Award ontvangen van GaultMillau, de tegenhanger van Michelin, om dezelfde reden: een goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. 

LEKKER en meer….

En verder behoren we ook tot de 500 beste restaurants van Nederland volgens LEKKER, worden we beoordeeld met een 7 door GROOTSPRAAK, werden we genoemd als nummer 1 van mediterrane restaurants in GASTRO EUREGIO GUIDE en kregen we van culinair recessent Ronald Houben een 8 in het NRC Handelsblad………

Maar bovenal bepaalt u, onze gast, zelf wat u er van vindt. Wij hopen dat het u net zo goed bevalt en dat u graag nog een keer terugkomt!