Restaurant Silvester's

In de Pers

Bib Gourmand

Sinds 2012 heeft Michelin ons beloond met een Bib Gourmand.
Dit staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een restaurant met een Bib Gourmand moet altijd een omschreven 3 gangen menu aanbieden voor maximaal € 37,00 met een keuze in het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. En uiteraard moet de keuken voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Michelin stelt…….bib LOGO klein
Michelin schrijft over Silvester’s:
“Het laagdrempelige concept Silvester’s slaat aan in Sittard. Hier geen liflafjes, maar een leuke, zuiders aandoende kookstijl. Dat de chef u zoveel kwaliteit kan voorschotelen voor zo’n prettig prijsje, is iets waar hij echt trots op mag zijn.”

Gault Millau

In 2011 mochten wij al de prijs/plezier Award ontvangen van GaultMillau, de tegenhanger van Michelin, om dezelfde reden: een goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. 

En verder behoren we ook tot de 500 beste restaurants van Nederland volgens LEKKER, worden we beoordeeld met een 7 door GROOTSPRAAK, staan we op nummer 1 van mediterrane restaurants in GASTRO EUREGIO GUIDE en kregen we van culinair recessent Ronald Houben een 8 in het NRC Handelsblad………

Maar bovenal bepaalt u, onze gast, zelf wat u er van vindt. Wij hopen dat het u net zo goed bevalt en dat u graag nog een keer terugkomt!