Restaurant Silvester's

Nieuws

Kerst 2014

Geplaatst op:

Ook dit jaar kunt u weer heerlijk met vrienden of familie genieten van de kookkunsten van Silvester en zijn team.
Monique en haar team zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt en dat u lekker ontspannen in een sfeervolle ambiance kunt genieten.

We zijn beide dagen geopend voor zowel lunch als diner.
Lunch: 12.00u/12.30u tot 16.00u
Diner :  vanaf 18.30u

Kerstmenu 2014

Voorgerecht
Rode mul
gegaard in kruidenolie | scheermes | frutti di mare | kroepoek tomaat | gelei van ratatouille
Of
Hert
terrine met pistache en Lardo di Colonata | pastrami | pompoen | Melouse ui | gel oude Aceto Balsamico
Tussengerecht 1
Tarbot
gebakken | pappardelle | crème porcini | krokante knolselderij | geroosterde Little Gem
Tussengerecht 2
Fazant
filet | rouleau van de bout | kruim balkenbrij | spruitenblad | mosterdsaus
Hoofdgerecht
Heilbot
gebakken | coquille in panade van Iberico | koolrabi | krokante aardappel | Vermout saus
Of
Ossenhaas
filet | ravioli ossenstaart | wintergroenten | eigen jus | verse truffel
Nagerecht 
Wintersmaken
kaneelmousse | sultanacake | panna cotta amarenekers | Irish Coffee ijs
Of
Kazen van Bourgondisch lifestyle | vruchtencompote | krenten-venkelzaadbrood

4 gangen menu € 59,50 (zonder tussengerecht 2)
5 gangen menu € 67,50