Restaurant Silvester's

Nieuws

KERSTMENU 2017

Geplaatst op:

KERSTMENU 2017

Voorgerecht
HEILBOT&KRAB
droog gemarineerde heilbot | krabsalade | schaaldierenolie | vanille | tomaat | vinaigrette grapefruit | kroepoek
Tussengerecht 1
SNOEKBAARS
gebakken | aardpeer: crème & krokant | snijbiet | hazelnoot | kalfsjus
Tussengerecht 2
FAZANT
filet | ravioli v/d gekonfijte bout | BIO ganzenlever | savooienkool |
granaatappel | eigen jus
Hoofdgerecht
HERT
filet & gesmoorde wang | peterseliewortel | cavolo nero | erengi paddenstoel | crispy boerenkool | eigen jus met verse laurier en gezouten citroen
Nagerecht
CHOCO&FRAMBOOS
taartje choco | mousse & gel van framboos | crumble & crème van pistache | yoghurt sorbet
en/of
BOERENKAZEN
kazen van Van Tricht | vruchtencompote | krenten-venkelzaad brood

4 gangen € 62,50
5 gangen € 72,50
6 gangen € 79,50 (kaas én zoet)