Restaurant Silvester's

Nieuws

TIJDELIJKE SLUITING

Geplaatst op:

Lieve gast,

Helaas zijn met ingang van zondag 28 november wederom verdere beperkingen met betrekking tot onze openingstijden.
Het was een moeilijke beslissing, maar wij hebben er voor gekozen gezien de beperkte openingstijd die we mogen hebben, onze deuren helemaal te sluiten tot de openingstijden weer verruimd worden.
Het is voor ons niet mogelijk om jullie binnen de gestelde openingstijden de ervaring te bieden zoals we dat graag zouden willen doen.

Wij zijn helemaal gesloten van maandag 29 november t/m vrijdag 17 december.
Zaterdag 18 en zondag 19 december zullen wij weer geopend zijn voor de lunch van 12.00u tot 17.00u, tenzij er dan nóg verdere beperkingen zijn.
We hopen dat jullie dan weer bij ons kunnen aanschuiven en verheugen ons erop om jullie dan weer in de watten te kunnen leggen tijdens een heerlijke lunch en/of diner.
KERST
We kunnen helaas nog niet voorspellen wat de toekomst ons gaat brengen, maar mochten de beperkingen dan nog zijn zoals nu dan kunnen alle reservering voor het diner op Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag eventueel verschuiven naar de lunch.
In het het ergste scenario dat we weer helemaal moeten sluiten, zullen wij net zoals vorig jaar zorgen voor iets lekkers voor thuis zodat jullie zelf niet uren in de keuken hoeven te staan.
Zodra er meer duidelijkheid is, horen jullie van ons….

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel!
TEAM SILVESTER’S