Restaurant Silvester's

Nieuws

VIVA LA ROMAGNA!

Geplaatst op:

Zondag 20 maart om 11 uur start hét Italië Evenement van Sittard.

Kom ook naar Restaurant Silvester’s, Paardestraat 25, 6131 HA Sittard om te genieten van de sfeer van Italië en met name van Emilia-Romagna.In de sfeervolle stadstuin van Silvester en Monique laten Cantina Bartolini en Macelleria Piolanti uit Mercato Saraceno je kennis maken met hun ambachtelijke producten.
Slager Leo demonstreert hoe ambachtelijke vleeswaren worden geproduceerd en wijnboer Davide laat je kennis maken met zijn wijnmakerij, een familiebedrijf dat in 2015 het 90-jarig bestaan heeft gevierd.
Silvester, Monique en het team van Restaurant Silvester’s en Yvonne en Jos van Pastapiù zorgen voor lekkere gerechten uit Romagna.
Van alles mag geproefd worden!
En hou je ervan om te werken? Ook dat kan: slager Leo kan best een paar handjes hulp gebruiken en je mag helpen bij de bereiding van verse pasta en piadina.
Om de dag geheel in sfeer af te sluiten kun je om 18.00 uur aanschuiven voor een Italiaanse maaltijd: lange tafels, flessen wijn en water op tafel en overheerlijke streekgebonden gerechten.
Reservering is voor de avondmaaltijd noodzakelijk, voor verdere deelname niet verplicht maar wel gewenst want vol=vol!

De kosten voor deze onvergetelijke dag in Italiaanse sfeer bedragen €12,50  p.p. voor deelname aan de workshop/proeverij. Het avondmenu kost €35,00 p.p.

Aanmelden kan door een berichtje te sturen aan genieten@silvesters.nl of yvonne@pastapiu.nl. Telefonisch mag natuurlijk ook: 046-4511224, 06-13904020. Gelieve niet via Facebook
Reserveer snel voor de middag!
De avond is reeds helemaal volgeboekt!
Maar niet getreurd, dit evenement krijgt zeker een vervolg in het najaar…….